En av Sveriges ledande nätbutiker av naturliga skönhetsprodukter från Italien utan parabener till förmånliga priser.

Vår Filosofi 
Italybeauty.se vill ge möjligheter till alla sina kunder och erbjuda ett stort urval av skönhetsprodukter som är naturliga, utan parabener,nickel samt dom är även dermatologiskt testade. I dagsläget finns det inte ett så stort utbud av den sortens av skönhetsprodukter. De flesta skönhetsproducenter och skönhetsleveratörer säljer produkter med farliga ämne utan att NI konsumenter är medvetna om detta. Ett ämne som förekommer ofta är tex parabener som vi inte för.
Parabener=Det används som konserveringsmedel i många skönhetsprodukter. Undersökningar har visat en länk från parabener till en negativ effekt på fortplantningsorganen av baby pojkar. Så, under graviditeten ska man undvika produkter som innehåller paraben som konserveringsmedel.
Ett annan förekommande fenomen inom skönhetsindustrin är att testa skönhetsprodukterna på djur. Alla skönhetsprodukter vi använder är inte testade på djur.
Italybeauty.se

Auktoriserade Återförsäljare

Vi är auktoriserade återförsäljare för IncaRose och Hanida detta innebär att produkterna som vi säljer är äkta och av högsta kvalitet samt respekterar alla europeiska lagstifting som gäller skönhetsvård.